Når Claus Meyer, Bo Bech og Martin Kongstad samles ved pejsens glød, er det ikke kun varmen fra flammerne, der får luften til at sitre.
Claus Meyer – kulinarisk pionér, medgrundlægger af det nye nordiske køkken og manden, der har gjort en hel nation sulten på surdej og store smagsoplevelser.
Bo Bech – køkkenets enfant terrible, kendt for sin kompromisløse stil, skarpe tunge og evne til at gøre grøntsager til hovedpersoner.
Martin Kongstad – madskribent, radiostemme og gastronomiens evige vagthund med en pen, der kan skære lige så præcist som en kokkekniv. Fra Tisvilde til København.
Her åbnes dørene til et rum, hvor historierne flyder frit – om drømme og nederlag, om køkkener, der brændte, og retter, der ændrede alt.
Det er en samtale om livet bag tallerkenen, om passionen, der driver dem, og om de sandheder, man sjældent tør sige højt.
Som en middag, hvor vinen løser tungens bånd og hvor du får lov at sidde med ved bordet, helt tæt på menneskene bag myterne.
.png)
Bo Bech
.png)
Martin Kongstad

Claus Meyer
Mød aftenens hovedpersoner