top of page

OM OS

Du kan opleve Fireside Talks på venues i hele landet, festivaler eller internt til dit næste Firmaevent. 

 

Til Fireside Talks kan du opleve Danmarks mest interessante, succesfulde og fascinerende personligheder, sænke paraderne og fortælle anekdoter fra himlen i en afslappet og uformel samtale, med nogle af Danmarks bedste interviewere. Der sker nemlig noget helt særligt, når man inviterer politikere, sportsfolk, kulturpersonligheder, erhvervsspidser, entreprenører og andre pionerer hen foran en pejs og stikker dem en mikrofon i den ene hånd og en drink i den anden.

Hele grundtanken med Fireside Talks er at komme ind bag facaden og møde det rigtige menneske - i skarp kontrast til den store mængde stramt koreograferede oplæg, foredrag og interviews, der er planlagt ned i detaljen og hvor der ikke levnes den store plads til improvisation og umiddelbarhed.

Visionen med Fireside Talks er altså krystalklar: Autenticitet, nærvær og ærlighed skal tilbage på de skrå brædder. Vi vil skabe et rum, hvor inspirerende mennesker tør at være sig selv og sige hvad de mener, og hvad de tænker, fordi atmosfæren er tryg og intim. Fireside Talks inviterer til samtale og dialog på tværs af emner, der fascinerer, provokerer og begejstrer, og hvor publikum kan være mere end bare tilskuere, og få lov til at stille spørgsmål.

I 1933 indledte præsident Franklin Delano Roosevelt det, der skulle blive den første af en række historiske radiotaler. Kendt som "Fireside Chats", talte Roosevelt direkte til den amerikanske befolkning fra pejsens hyggelige omgivelser. Disse taler, skabte en følelse af intimitet og inddragelse i de politiske beslutningsprocesser. Roosevelt formåede her igennem at vinde det amerikanske folks tillid og støtte.

bottom of page