top of page

Har humor et køn?

2. oktober 2024

18.00

Restaurant Babylon

Har humor et køn?  


Heldigvis er vi begyndt at få manet til jorden, at kvinder ikke er sjove. Men i en verden efter #metoo, hvor vi snakker mere om køn end nogensinde, har det så stadig en betydning, om joken vælter ud af en mande- eller en damemund? Mød komikerpionererne Ditte og Louise til en snak om, hvad humor betyder for vores selvbillede og vores kultur. Det der er sjovt, er også alvorligt, og det, der er alvorligt er også sjovt! 


Aftennes moderator Emma Holten er en dansk aktivist, forfatter og foredragsholder. Hun er kendt for sit arbejde med digitalt samtykke og menneskerettigheder. Efter at være blevet offer for hævnporno, har Holten brugt sin stemme til at kæmpe mod online krænkelser og fremme en kultur af respekt og samtykke på internettet, inspirerende mange med hendes mod og styrke.


På udvalgte onsdage – mellem hovedretten og desserten – kan du opleve en eller flere håndplukkede profiler i engageret ordveksling med en af Danmarks bedste interviewere.
Samtaleemnet bliver en koncentreret sansebombe, som ingen andre har sat gaflen i. Og så står den knivskarpt til den ledsagende Babylon-menu. 


3 retters middag er inkluderet i prisen. Louise Mieritz
Emma Holten
Ditte Hansen
Mød aftenens hovedpersoner

bottom of page